Flotte i Örebro

Välkommen till Dalarnas Bygg & Design

Vill du ha professionell hjälp med en flotte eller badtunna?

Har du byggdrömmar? Kontakta oss!

Hos Dalarnas Bygg & Design AB hittar du mångsidiga snickare med stor kunskap och erfarenhet. Vi bygger allt från flytbrygga, badtunna till attefallshus och flottar Köp antingen något färdigt eller kom med dina egna önskemål så uppfyller vi din vision. Vår passion är att bygga med det där lilla extra. Vi fraktar dessutom den färdiga produkten till dig oavsett var i landet du bor.

Slappna av i din egen badtunna

En av våra populäraste produkter är badtunnor. Våra badtunnor har en integrerad 30 kW kamin placerad under tunnan vilket ger en riktigt snabb uppvärmning. Du har dessutom en rad olika valmöjligheter så att din badtunna designmässigt blir precis så som du önskar. Den 20 millimeter sibiriska träpanelen som tunnan är klädd i går att få i träslagen gran, termoträ, ek eller lärk. Insidan är naturligtvis också viktig och finns i en rad olika färger. Dessutom har tunnan hela 8 sittplatser så att alla får plats. När du får din tunna är den klar att använda direkt. Naturligtvis ingår även en trappa, en hylla för dryck och en paddel.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Dalarnas Bygg & Design AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Flotte i Örebro

Brygga och bastu

En egen brygga är en verklig lyx som alla som bor vid vatten borde unna sig. Hos oss kan du själv bestämma utseendet på din brygga så att den passar för dina behov. Kanske vill du ha en snygg flytbrygga att bada från, eller så vill du ha en härlig uteplats i form av en flotte att njuta på under varma sommardagar och ljumma kvällar? När du hoppat i vattnet från din brygga är det härligt att värma sig i sin egen bastu. Oavsett om du är lycklig ägare till en brygga eller ej är en bastu en fantastiskt vardagslyx och källa till avkoppling. Hos oss kan du välja mellan många olika modeller, till exempel traditionell vedeldad bastu eller en uppseendeväckande och otroligt vacker så kallad Iglusauna.

Våra tjänster

Badtunna - Dalarnas Bygg & Design AB

Badtunna

Attefallshus - Dalarnas Bygg & Design AB

Attefallshus

Utebastu - Dalarnas Bygg & Design AB

Utebastu

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Byggstommar för dina egna projekt

Vill du kanske själv färdigställa din byggnad? Det är ju ändå något visst med att själv stå bakom hammaren. Då har vi en rad olika byggstommar som hjälper dig att komma igång. Välj mellan garage, attefallshus och friggebod i olika design. Med en gedigen byggstomme från oss har du en bra grund att utgå ifrån.

Vi bygger så att du slipper

Vi vet att många går omkring och när olika byggdrömmar som aldrig riktigt hinns med. Vi vill med vår passion för snickeri hjälpa dig att förverkliga dem. Hos Dalarnas Bygg & Design AB får du produkter av hög kvalitet gjorda med kärlek. När du som kund är nöjd har vi nått vårt mål. Kontakta oss för en simpel fråga om flotte eller offert redan idag!